• Het kerstwinkeltje

  Het kerstwinkeltje

  In de vrolijkste winkelstraat van het land bevinden zich een heleboel winkeltjes, waar je alles kunt kopen wat je maar kunt verzinnen. En in de winter komt daar nog een extra winkeltje bij: Het Kerstwinkeltje...

  Bekijk onze nieuwste boeken...
 • Kleurwedstrijd!

  Doe mee met onze kleurwedstrijd en wie weet ben jij één van de winnaars!

  Doe mee met de kleurwedstrijd...
 • Even ontspannen?

  Ga naar de spelletjespagina en speel een memory-spelletje!

  Speel een memory-spelletje...
Marianne Busser & Ron Schröder

Bijbel voor kinderen

Bijbel voor kinderen

In overleg met onze uitgever, besloten we om een complete kinderbijbel te gaan schrijven. Dat dat niet gemakkelijk zou zijn, wisten we al voordat we eraan begonnen. Zonder de steun van Ds. Pieter van Winden hadden we het dan ook nooit aangedurfd. We wilden namelijk niet alleen een mooie, maar ook een verantwoorde kinderbijbel maken. Tijdens het schrijven was Pieter ons klankbord. Door zijn uitgebreide kennis van de bijbel, én omdat hij vader is van twee jonge kinderen, was hij bij uitstek de persoon om ons te helpen. Daarnaast waren we ontzettend gelukkig met het feit dat Alex de Wolf bereid was de bijbel te illustreren. En terecht, want hij heeft dat in één woord fantastisch gedaan!

Toen de beide boeken in de winkel lagen, waren we blij met de vele lovende recensies in kranten en tijdschriften. Maar nóg fijner vonden we (en vínden we) de prettige reacties van ouders en kinderen op deze kinderbijbel.

Uitgever: Van Holkema en Warendorf

Bekijk ook:

Bijbel voor kinderen

Bijbel op rijm voor kinderen (OT)
Bijbel op rijm voor kinderen (NT)
Bijbel voor kinderen (OT & NT)
Het kerstverhaal - 2019
De ark van Noach

PAGINA BIJGEWERKT OP: 05-10-2021